26 Mart 2010 Cuma

Melekler Korusun 57. Bölüm izle

Aşkın İzleri

Selim’in adamı Kerem, Erkan ve Esin’i öpüşürlerken fotoğraflar. Erkan, Kerem’i Mert’in tuttuğunu zannederken, Esin de Eylül’den şüphelenir… Erkan fotoğraf makinesini ele geçirir ve kanıtları yok eder. Ancak ardında bir iz bırakır!

Selim, Esin ve Erkan arasında geçenleri Mert’e söyler! Mert buna inanmak istemez ama içine düşen şüpheye yenilip, Esin’i takip etmeye başlar!

İpek ve Levent’in el ele fotoğrafları, sevgili oldukları haberiyle magazin gazetesine çıkar. Bu gazete aynı anda, Meleklerin ve Barışların evine bomba gibi düşer!

Özgür, Işıl’la bir olup gazeteyi Barış’tan saklar. Ancak Barış’ın haberi öğrenmesi uzun sürmez. Bu sırada İpek Levent’in oynadığı filmde bir rol kapmak üzeredir…

Melekler ev aramaya başlar. Fevzi bu işten de kendine pay çıkarır ve emlakçıyla bir anlaşma yapar. Ancak sonunda Fevzi kendi evinden olur! Mualla ve bebekleri dükkânda büyük bir tehlike geçirir… Tam o sırada İnci de dükkâna gelir!

Özgür, İpek ve Levent’i şok edici bir halde yakalar! Özgür’ün şahit olduğu bu manzarayı Barış da görmek üzeredir!

Esin Erkan’dan uzak durmaya çalışır. Ancak Erkan Esin’in peşine düşer ve onu çok özel bir yere götürür… Sonunda, Erkan Esin’i aşkına inandırmak için velayet davasından vazgeçerken, Eylül Erkan’ın ardında bıraktığı izleri takip ederek Esin ve Erkan’ın öpüştükleri fotoğrafları ele geçirir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder