25 Mart 2010 Perşembe

Haneler 41. Bölüm izle

Haneler yine kahkaha dolu

Yaban ve Pınar’ın taklitleri etrafa kötülük saçmaktadır. Gerçek Yaban ile Pınar klonlarından intikam almak için harekete geçerler. Ancak bu kez de polis ile karşı karşıya gelirler.

Yılanoğlu’nun klonladığı sahte Yaban ve Pınar etrafa kötülük saçmaktadır. Onları tek durduracak kişiler ise gerçek Yaban ile Pınar’dır. Onlar da para çekmek için girdikleri bankada, taklitleri zannedilerek polis tarafından alıkonulurlar. Ama Pınar ve Yaban’a hiç ummadıkları bir yerden yardım ve destek gelir. Kaynanalı Bir Hane’de ise uyanık kaynana Afife, jet hızı ile bilgisayar kullanmayı öğrenir. Evden herkesi göndererek gizli gizli sanal alemde keşiflere çıkar. Ameliyathane’de ise, karı – koca doktorlar, evde yemek yüzünden tartışılar. Ancak kavga büyür ve ertesi gün girdikleri ameliyatta da tartışmaya devam edip hastayı masada unuturlar.
İsim Değiştiren Bir Hane’de ise, oğluna tutuğu futbol takımının oyuncularının adını veren baba, onlar başka takıma transfer oldukça oğluna verdiği isimleri de sık sık değiştirir ve aile de birbirine girer. Emlakçı, Asansörhane,
Kırsalda Bir Hane de bu bölümün en komik skeçlerinden. Sakın kaçırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder