26 Mart 2010 Cuma

Gönülçelen 5. Bölüm izle

Hasret’in sahnede Balçiçek’le atışmaya başlaması Murat için son nokta olur. Hasret’e mahallesine geri dönmesini söyler. Gülnaz’ın diktiği gömlekler Berrin’in dikkatini çeker. Aralarında geçen konuşma Gülnaz’ın Berrin’e sahne kostümleri diktirebileceğinin sinyallerini verir.
Hasret; mahallesine, eski yaşantısına geri dönmüştür ancak Murat’tan aldığı parayı geri vermek için Nesrin’in evine gider.Burhan, evini terk etmiş, Bulgaristan’a gitmiştir. Kadir babasının gitmesine çok üzülür ve bu durum Davut ile arasında bir yakınlaşma doğurur. Hasret, Nesrin’in evinden ayrılırken Saime peşinden koşar ve Murat’ın Selin için bestelediği şarkının sözlerini Hasret’e gizli gizli verir. Bir yandan da bu şarkıyı çalışmasını ve Murat’ın karşısına çıkmasını tembihlemektedir.
Murat, Levent’e iddiayı onun kazandığını ve isterse şarkıyı alabileceğini söyler. Burhan’a daha önceden söz verdiği için mahalleye çocuklara müzik dersi vermeye gider. Hasret’te kahvede öğrencilerin arasında yerini almıştır.
Hasret, Saime’den Murat’ın Berrin’i sahneye çıkarmak için provaya çağırdığını duyar. Kıskançlıktan çılgına dönmüş haliyle Kadir ve arkadaşlarını alır, Murat’ın ders verdiği okulun bahçesinde korsan bir gösteri düzenler.
Murat, Hasret’in okulun bahçesinde Berrin’in şarkısını tıpkı Berrin gibi söylemesine çok sinirlenir ve Hasret’i konser salonuna götürür. Hasret burada ilk defa kendisi için neyin planlandığını, Murat’ın onun için kurduğu hayalleri görür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder