25 Mart 2010 Perşembe

Aşk-ı Memnu 66. Bölüm izle

Behlül, Nihan’ın sevgisine sığınıyor
Bihter’le yaşadığı yasak aşk yüzünden aldığı yaraları kendi başına iyileştirmeye çalışan Behlül, Nihal’in masum sevgisinde kendini arındırmak istiyor. Buna şahit olan Bihter ise, yeni bir kararla Adnan’ın karşısına çıkıyor. Behlül’le bağlantısının artık sadece bu bebek olduğunu bilen Bihter, ondan vazgeçemeyeceğini anlar. Evliliklerinde sona yaklaştıklarını düşünen Adnan Bey, bu evliliği bitirmek için Bihter’in adım atmasını bekler. Bihter’in yokluğunda evin kontrolünü ele alan Nihal, evin hanımı olarak önemli kararlar verir. Matmazel’in gitmesine de bu kararlılıkla izin vermez. Şüphelerinin ağırlığı altında ezilen Matmazel’in gerçekleri ortaya çıkarmak üzere Beşir’in tanıklığına ihtiyacı vardır.
Öte yandan Firdevs Hanım, Bihter’in evliliğinin giderek çözümsüz hale geldiğini görünce kendine göre önlemler alacak ve Çetin Özder’in elini daha sıkı tutacaktır.
Bihter giderek yalnızlaşır. Ne Behlül, ne Adnan Bey, ne Firdevs Hanım, ne de Peyker, Bihter’in yanındadır artık. Bu durum onun psikolojisini derinden etkileyecektir. Evden gelen haberlerle, evde yokluğunun hissedilmediğini öğrenen Bihter’in yalnızlığına öfkesi eşlik etmeye başlar. Bihter’le yaşadığı yasak aşk yüzünden aldığı yaraları kendi başına iyileştirmeye çalışan Behlül, Nihal’in masum sevgisinde kendini arındırmak ister. Buna şahit olan Bihter, yeni bir kararla Adnan’ın karşısına çıkacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder