28 Mart 2010 Pazar

Akasya Durağı 70. Bölüm izle

Arif’e zoraki düğün

Arif, durağa gelen bir mafya üyesinin kızına direksiyon dersi veriyor. Fakat kız Arif’e abayı yakıyor. Arif kızın aşkına karşılık vermeyince, o da Arif’e bir tuzak kuruyor ve Arif birden kendini mafya üyesinin kızıyla evlendiği düğünde buluyor.
Sinan, Mazhar’a kendisini Seyit’in annesi Fato Aney ile evlendireceğini söyler. Mazhar da ona, kültürlü bir hanımefendiyle evlenmek istediğini söyler. Sinan, Aney’i kültürlü bir hanımefendi yapmak için kolları sıvar.
Arif, durağa gelen bir mafya üyesinin kızına direksiyon dersi verir. Fakat kız Arif’e abayı yakmıştır. Arif kızın aşkına karşılık vermeyince, kız Arif’e bir tuzak kurar. Arif birden kendini mafya üyesinin kızıyla evlendiği düğünde bulur.
Obayana, Osman’ın evine, Dilek’e çiçek götürür. Onlar içerdeyken Osman eve gelir. Obayana hemen saklanır ve kendisini kurtarması için Sinan’ı arar. Sinan Osman’a çaktırmadan Obayana’yı evden çıkarmanın yollarını arar.
Sinan taksisine binen bir adamı, kaynanası Şaziment ile evlendirmeye çalışır. Şaziment önceleri adamı istemez fakat adamın para dolu çantasını görünce fikri değişir. Fakat paraların nereden geldiğini öğrendiklerinde her şey için artık çok geç olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder